Hello Aussie

Hello Aussie

Realizare design / layout, implementare completa front-office si back-office. Site-ul ofera candidatilor posibilitatea sa aplice la cursurile anumitor facultati din Australia, grupate pe categorii si domenii de interese. Continutul paginilor este administrabil folosind un modul de administrare personalizat.
Gamamort

Gamamort

Site dedicat gamerilor oferind demo-uri descarcabile, patch-uri pentru jocuri, video-uri, lansari de jocuri noi, tot ce tine de o adevarata comunitate de gameri. Site-ul are un modul de administrare care permite gestionarea materialelor si a paginilor, precum si un calendar ajax cu evenimente viitoare.
Diversa Travel

Diversa Travel

Site-ul agentiei de voiaj Diversa Travel Agency care ofera clientilor o gama completa de servicii turistice: sejururi in Romania si strainatate, croaziere, oferte speciale, circuite, etc. Site-ul este realizat in WordPress si permite administrarea paginilor, precum si adaugarea / modificarea ofertelor.
1 2 3

Proiect ZIT:

Jack Russell
- realizare design + logo
- interfata administrare simpla

 

Contact - ZIT SRL

B-dul Titulescu, Nr. 30, Sc. 3, Ap. 21, Cluj-Napoca, 400420, Cluj, Romania

Solutii web personalizate

Multi manageri pierd timp pretios incercand sa potriveasca un dop patrat intr-o gaura rotunda. Cu software-ul luat de pe raft, va limitati la un pachet construit pentru toate tipurile de afaceri, nu doar pentru a dvs. Desi exista o varietate de optiuni pe piata, foarte putine produse va ofera o solutie personalizabila, care este construita in conformitate cu cerintele dumneavoastra individuale. Investind intr-o solutie construita cu un scop anume, va optimizati procesele interne si sarcinile operationale de rutina pentru a crea o afacere mai productiva si mai profitabila.

Cand vine vorba de construirea unei aplicatii personalizate, prioritatea noastra este sa intelegem afacerea dumneavoastra ca si cand ar fi a noastra. Acest lucru ne permite sa ne folosim de expertiza si experienta noastra in industria de software pentru a implementa o solutie care va va transforma afacerea. Impreuna putem crea o aplicatie personalizata care indeplineste cerintele dvs. specifice si va va creste randamentul intern.

 

Exemple de solutii web pe care le realizam:

  • Sistemele CRM (integrare CRM)
  • Aplicatii de facturare, instrumente financiare
  • Sisteme de management al evenimentelor
  • Sisteme de sondaj
  • Sisteme eCommerce la comanda

 

Daca doriti o oferta de pret personalizata sau doriti sa aflati mai multe despre cum putem realiza o solutie web personalizata pentru dumneavoastra, va rugam sa ne contactati.

Proiecte recente ZIT:

 
Immo A Neuf
Immo A Neuf
- site realizat in Joomla
- module custom, Rocktabs
- integrare font custom
 
Gamamort
Gamamort
- realizare completa (front si back), pornind de la designul grafic furnizat
 
Diversa Travel
Diversa Travel
- design grafic
- site realizat in WordPress

© 2005 - 2023 : ZIT - Quality IT Solutions

Sitemap