Hello Aussie

Hello Aussie

Realizare design / layout, implementare completa front-office si back-office. Site-ul ofera candidatilor posibilitatea sa aplice la cursurile anumitor facultati din Australia, grupate pe categorii si domenii de interese. Continutul paginilor este administrabil folosind un modul de administrare personalizat.
Gamamort

Gamamort

Site dedicat gamerilor oferind demo-uri descarcabile, patch-uri pentru jocuri, video-uri, lansari de jocuri noi, tot ce tine de o adevarata comunitate de gameri. Site-ul are un modul de administrare care permite gestionarea materialelor si a paginilor, precum si un calendar ajax cu evenimente viitoare.
Diversa Travel

Diversa Travel

Site-ul agentiei de voiaj Diversa Travel Agency care ofera clientilor o gama completa de servicii turistice: sejururi in Romania si strainatate, croaziere, oferte speciale, circuite, etc. Site-ul este realizat in WordPress si permite administrarea paginilor, precum si adaugarea / modificarea ofertelor.
1 2 3

Proiect ZIT:

Urban Beat
- dezvoltarea v3 a site-ului integral (front-office, back-office, plata online, player flash, etc).
 

Contact - ZIT SRL

B-dul Titulescu, Nr. 30, Sc. 3, Ap. 21, Cluj-Napoca, 400420, Cluj, Romania

Print design

De la pliante, logo-uri si corporate identity, la brosuri, carti de vizita, bannere si car skin, echipa ZIT va promoveaza afacerea prin servicii de print design. Colaboram strans cu dvs. pentru a promova imaginea afacerii dvs. in cel mai eficient mod posibil.

Produsele precum pliante, flyere, brosuri va ajuta sa transmiteti mesajul rapid printr-o gama larga de culori folosind materiale de cea mai buna calitate pentru a avea un impact maxim asupra cumparatorilor. Va oferim servicii de print design, pliante de cea mai buna calitate, cataloage de produse, carti de vizita, etc.

Daca doriti sa aflati mai multe despre cum putem deveni partenerul dvs. pentru a realiza servicii profesionale de print design va rugam sa ne contactati.

Proiecte recente ZIT:

 
Immo A Neuf
Immo A Neuf
- site realizat in Joomla
- module custom, Rocktabs
- integrare font custom
 
Gamamort
Gamamort
- realizare completa (front si back), pornind de la designul grafic furnizat
 
Diversa Travel
Diversa Travel
- design grafic
- site realizat in WordPress

© 2005 - 2024 : ZIT - Quality IT Solutions

Sitemap