Hello Aussie

Hello Aussie

Realizare design / layout, implementare completa front-office si back-office. Site-ul ofera candidatilor posibilitatea sa aplice la cursurile anumitor facultati din Australia, grupate pe categorii si domenii de interese. Continutul paginilor este administrabil folosind un modul de administrare personalizat.
Gamamort

Gamamort

Site dedicat gamerilor oferind demo-uri descarcabile, patch-uri pentru jocuri, video-uri, lansari de jocuri noi, tot ce tine de o adevarata comunitate de gameri. Site-ul are un modul de administrare care permite gestionarea materialelor si a paginilor, precum si un calendar ajax cu evenimente viitoare.
Diversa Travel

Diversa Travel

Site-ul agentiei de voiaj Diversa Travel Agency care ofera clientilor o gama completa de servicii turistice: sejururi in Romania si strainatate, croaziere, oferte speciale, circuite, etc. Site-ul este realizat in WordPress si permite administrarea paginilor, precum si adaugarea / modificarea ofertelor.
1 2 3

Proiect ZIT:

Immo A Neuf
- site realizat in Joomla
- module custom, Rocktabs
- integrare font custom
 

Contact - ZIT SRL

B-dul Titulescu, Nr. 30, Sc. 3, Ap. 21, Cluj-Napoca, 400420, Cluj, Romania

Realizare website de prezentare

Un site web este cartea de vizita a afacerii dumneavoastra si un instrument de marketing foarte eficient, daca are o conceptie solida si este realizat corespunzator.

Scopul lui este de a informa intr-o maniera cat mai profesionista potentialii clienti, despre produsele sau serviciile oferite de firma dumneavoastra.

Prima impresie conteaza, de aceea site-ul trebuie sa impresioneze prin interfata cu designul profesional, continutul relevant, navigarea usoara, paginile bine optimizate atat pentru viteza de accesare cat si pentru o mai buna pozitionare in rezultatele cautarilor pentru anumite cuvinte cheie, pe motoarele de cautare (Google, Yahoo, etc.)

Un site web de prezentare in cea mai simpla forma va avea intotdeauna o pagina de start (acasa, homepage), una sau mai multe pagini web de prezentare a produselor, serviciilor si detaliilor despre companie (despre noi, servicii, tarife, galerie foto, galerie video, etc.) si o pagina de contact cu formular si harta.

Asa cum fiecare afacere si companie este unica, la fel si un site web trebuie sa fie unic. Un pachet website standard ce va putea fi personalizat dupa nevoile si exigentele clientului poate include mai multe din optiunile urmatoare dar si alte cerinte specific fiecarui client in parte:

  • Realizarea unui design unic si modern al site-ului.
  • Panou de administrare a continutului paginilor (administrare texte si imagini), usor de folosit de catre dvs.
  • Galerie foto / video.
  • Integrarea animatii de prezentare (slideshow).
  • Formular de contact si/sau alte tipuri de formulare (ex. cerere oferta pret, etc.).
  • Sectiune de stiri / actualitati sau blog cu posibilitate de comentarii din partea vizitatorilor.
  • Realizarea site-ului in mai multe limbi straine.
  • Integrare module la cerere (harta Google, curs valutar, etc.).
  • Optimizare pentru motoarele de cautare (On-Page Search Engine Optimisation).

 

Daca doriti o oferta de pret personalizata sau doriti sa aflati mai multe despre cum putem realiza un site web personalizat pentru dumneavoastra, va rugam sa ne contactati.

Proiecte recente ZIT:

 
Immo A Neuf
Immo A Neuf
- site realizat in Joomla
- module custom, Rocktabs
- integrare font custom
 
Gamamort
Gamamort
- realizare completa (front si back), pornind de la designul grafic furnizat
 
Diversa Travel
Diversa Travel
- design grafic
- site realizat in WordPress

© 2005 - 2024 : ZIT - Quality IT Solutions

Sitemap