Hello Aussie

Hello Aussie

Realizare design / layout, implementare completa front-office si back-office. Site-ul ofera candidatilor posibilitatea sa aplice la cursurile anumitor facultati din Australia, grupate pe categorii si domenii de interese. Continutul paginilor este administrabil folosind un modul de administrare personalizat.
Gamamort

Gamamort

Site dedicat gamerilor oferind demo-uri descarcabile, patch-uri pentru jocuri, video-uri, lansari de jocuri noi, tot ce tine de o adevarata comunitate de gameri. Site-ul are un modul de administrare care permite gestionarea materialelor si a paginilor, precum si un calendar ajax cu evenimente viitoare.
Diversa Travel

Diversa Travel

Site-ul agentiei de voiaj Diversa Travel Agency care ofera clientilor o gama completa de servicii turistice: sejururi in Romania si strainatate, croaziere, oferte speciale, circuite, etc. Site-ul este realizat in WordPress si permite administrarea paginilor, precum si adaugarea / modificarea ofertelor.
1 2 3

Proiect ZIT:

Versuri si creatii
- design layout, logo, indentitate
- realizare site si modul de administrare
 

Contact - ZIT SRL

B-dul Titulescu, Nr. 30, Sc. 3, Ap. 21, Cluj-Napoca, 400420, Cluj, Romania

Module web personalizate

Dezvoltam si proiectam module web personalizate pentru a satisface cerintele unice ale afeceri dvs. Cu toate ca pachetul nostru standard de solutii web nu indeplineste cerintele specifice fiecarui client, acest pachet va fi modificat si adaptat astfel incat sa se potriveasca ca o manusa business-ului dumneavoastra.

 

Exemple de module web pe care le realizam:

  • motoare de cautare personalizate
  • module de personalizare produse online
  • module web 2.0 (Ajax, jQuery)
  • sistem de chat
  • orice alte solutii care pot fi transpuse intr-un modul web personalizat

 

Proiectam si dezvoltam solutii personalizate de web development pentru aplicatiile dorite, astfel incat sa satisfacem necesitatilor dvs. Va oferim aplicatii web testate, robuste si scalabile.

Realizam proiecte de mare amploare, profesionale si complete analizand in detaliu domeniul dvs. de activitate pentru a va livra cea mai buna aplicatie pentru site-ul dvs. Conceptul care sta la baza activitatii noastre este de a oferi fiecarui client solutii rentabile personalizate, adaptate la necesitatile sale, un timp de executie a lucrarilor rezonabil, fara a depasi timpul alocat si in limitele bugetului si ale specificatiilor din caietul de sarcini.

 

Daca doriti o oferta de pret personalizata sau doriti sa aflati mai multe despre cum putem realiza o solutie web personalizata pentru dumneavoastra, va rugam sa ne contactati.

Proiecte recente ZIT:

 
Immo A Neuf
Immo A Neuf
- site realizat in Joomla
- module custom, Rocktabs
- integrare font custom
 
Gamamort
Gamamort
- realizare completa (front si back), pornind de la designul grafic furnizat
 
Diversa Travel
Diversa Travel
- design grafic
- site realizat in WordPress

© 2005 - 2024 : ZIT - Quality IT Solutions

Sitemap