Hello Aussie

Hello Aussie

Realizare design / layout, implementare completa front-office si back-office. Site-ul ofera candidatilor posibilitatea sa aplice la cursurile anumitor facultati din Australia, grupate pe categorii si domenii de interese. Continutul paginilor este administrabil folosind un modul de administrare personalizat.
Gamamort

Gamamort

Site dedicat gamerilor oferind demo-uri descarcabile, patch-uri pentru jocuri, video-uri, lansari de jocuri noi, tot ce tine de o adevarata comunitate de gameri. Site-ul are un modul de administrare care permite gestionarea materialelor si a paginilor, precum si un calendar ajax cu evenimente viitoare.
Diversa Travel

Diversa Travel

Site-ul agentiei de voiaj Diversa Travel Agency care ofera clientilor o gama completa de servicii turistice: sejururi in Romania si strainatate, croaziere, oferte speciale, circuite, etc. Site-ul este realizat in WordPress si permite administrarea paginilor, precum si adaugarea / modificarea ofertelor.
1 2 3

Proiect ZIT:

Immo A Neuf
- site realizat in Joomla
- module custom, Rocktabs
- integrare font custom
 

Contact - ZIT SRL

B-dul Titulescu, Nr. 30, Sc. 3, Ap. 21, Cluj-Napoca, 400420, Cluj, Romania

Realizare aplicatii Facebook, Twitter, Android

Retelele sociale, precum Facebook, Twitter sau Google+, au mare succes in randul utilizatorilor de internet, acestia petrecand din ce in ce mai mult timp citind si participand la discutiile din aceste platforme. Datorita acestui fenomen, internautii caute optiuni noi pe care sa le foloseasca in timpul pe care il consuma cu prietenii din reteaua lor. Jocurile si aplicatiile in aceste retele de socializare sunt foarte cautate, deoarece ele permit mai multa interactivitate din partea utilizatorilor si implicit o distractie mai mare decat simpla adaugare a unei fotografii sau comentarii la discutii.

De asemenea, marketingul modern arata faptul ca nu mai este suficient si/sau eficient sa atragi utilizatori pe site-uri comerciale print metoda clasica a bannerelor publicitare, ci trebuie sa mergi acolo unde se afla clientii virtuali si sa imbraci publicitatea in forme neobisnuite. Cu alte cuvinte, este nevoie de conexiuni noi, atractive si eficiente intre companiile care vand si oamenii care socializeaza. Aceaste conexiuni sunt aplicatiile ce pot fi realizate pe aceste platforme de socializare.

Aplicatiile care au cel mai mare succes, atat pe platformele de socializare, cat si pe Android (sistem de operare pentru smartphone-uri) sunt jocurile, concursurile si aplicatiile interactive. Asa au aparut jocuri renumite pe retelele de socializare, jocuri de retea si aplicatii care sunt folosite zilnic pentru distractie si pentru a socializa cu prietenii. Abia apoi urmeaza aplicatiile utilitare, in special cele care ofera accesul rapid, usor si intuitiv la anumite informatii online.

Daca doriti o expunere rapida, eficienta si virala, inseamna ca aveti nevoie de o aplicatie pentru Facebook, Twitter sau Android. Aplicatiile web de acest gen au priza foarte mare la public. Oferind clientilor d-voastra astfel de aplicatii veti reusi sa strangeti multi followers, prieteni si utilizatori ai aplicatiei. Aceasta va conduce direct sau indirect la realizarea unei comunitati, scop dorit de orice companie. Beneficiile obtiunte sunt importante: va veti face cunoscut, oamenii vor retine mai usor numele si brandul datorita aplicatiei si, in plus, aruncati o lumina pozitiva asupra lui prin insasi prezenta virtuala pe retelele de socializare.

Daca doriti o oferta de pret personalizata sau doriti sa aflati mai multe despre cum putem realiza o aplicatie Facebook pentru dumneavoastra, va rugam sa ne contactati.

Proiecte recente ZIT:

 
Immo A Neuf
Immo A Neuf
- site realizat in Joomla
- module custom, Rocktabs
- integrare font custom
 
Gamamort
Gamamort
- realizare completa (front si back), pornind de la designul grafic furnizat
 
Diversa Travel
Diversa Travel
- design grafic
- site realizat in WordPress

© 2005 - 2024 : ZIT - Quality IT Solutions

Sitemap