Hello Aussie

Hello Aussie

Realizare design / layout, implementare completa front-office si back-office. Site-ul ofera candidatilor posibilitatea sa aplice la cursurile anumitor facultati din Australia, grupate pe categorii si domenii de interese. Continutul paginilor este administrabil folosind un modul de administrare personalizat.
Gamamort

Gamamort

Site dedicat gamerilor oferind demo-uri descarcabile, patch-uri pentru jocuri, video-uri, lansari de jocuri noi, tot ce tine de o adevarata comunitate de gameri. Site-ul are un modul de administrare care permite gestionarea materialelor si a paginilor, precum si un calendar ajax cu evenimente viitoare.
Diversa Travel

Diversa Travel

Site-ul agentiei de voiaj Diversa Travel Agency care ofera clientilor o gama completa de servicii turistice: sejururi in Romania si strainatate, croaziere, oferte speciale, circuite, etc. Site-ul este realizat in WordPress si permite administrarea paginilor, precum si adaugarea / modificarea ofertelor.
1 2 3

Proiect ZIT:

Arcada
- design, logo, site
- intro flash
 

Contact - ZIT SRL

B-dul Titulescu, Nr. 30, Sc. 3, Ap. 21, Cluj-Napoca, 400420, Cluj, Romania

Realizare site folosind CMS

Un sistem de management al continutului (CMS) este un sistem software creat pentru automatizarea gestiunii continutului site-urilor web. Scopul unui astfel de sistem este de a reduce sau elimina interventia programatorilor la editarea si administrarea site-urilor. Utilizatorii fara cunostinte de programare pot crea si organiza continutul cu usurinta, astfel eliminandu-se din costul gestiunii unui site web.

CMS-ul faciliteaza organizarea, controlul si publicarea de fisiere de date, imagini, fisiere audio, documente electronice si continut web.

Un sistem de administrare a continutului ruleaza pe acelasi server cu site-ul. Majoritatea CMS-urilor (Joomla, WordPress, Typo3) ofera acces controlat pentru diferite tipuri de utilizatori : administratori, editori, creatori de continut, accesul la un CMS realizandu-se printr-un browser web.

Functionalitatile unui CMS:

  • Administrarea meniurilor, submeniurilor si a paginilor web;
  • Gestionare produse, preturi, promotii;
  • Modalitati livrare produse, metode de plata;
  • Generarea de statistici si rapoarte;
  • Gestionarea activitatii vizitatorilor (opinii, stiri, formulare, comenzi);
  • Atribuirea de permisiuni tipurilor de utilizatori in folosirea modulelor aplicatiei;
  • Punerea la dispozitie utilizatorilor a unei interfete in limba preferata;
  • Modul pentru trimitere e-mail catre clientii inregistrati;
  • Functionalitati pentru optimizare pentru motoarele de cautare integrate: editor de titlu, editor descriere pagina si altele.

 

Daca doriti sa aflati mai multe despre cum putem deveni partenerul dvs. pentru a crea si construi o solutie CMS personalizata pentru afacerea dvs., va rugam sa ne contactati.

Proiecte recente ZIT:

 
Immo A Neuf
Immo A Neuf
- site realizat in Joomla
- module custom, Rocktabs
- integrare font custom
 
Gamamort
Gamamort
- realizare completa (front si back), pornind de la designul grafic furnizat
 
Diversa Travel
Diversa Travel
- design grafic
- site realizat in WordPress

© 2005 - 2024 : ZIT - Quality IT Solutions

Sitemap