Hello Aussie

Hello Aussie

Realizare design / layout, implementare completa front-office si back-office. Site-ul ofera candidatilor posibilitatea sa aplice la cursurile anumitor facultati din Australia, grupate pe categorii si domenii de interese. Continutul paginilor este administrabil folosind un modul de administrare personalizat.
Gamamort

Gamamort

Site dedicat gamerilor oferind demo-uri descarcabile, patch-uri pentru jocuri, video-uri, lansari de jocuri noi, tot ce tine de o adevarata comunitate de gameri. Site-ul are un modul de administrare care permite gestionarea materialelor si a paginilor, precum si un calendar ajax cu evenimente viitoare.
Diversa Travel

Diversa Travel

Site-ul agentiei de voiaj Diversa Travel Agency care ofera clientilor o gama completa de servicii turistice: sejururi in Romania si strainatate, croaziere, oferte speciale, circuite, etc. Site-ul este realizat in WordPress si permite administrarea paginilor, precum si adaugarea / modificarea ofertelor.
1 2 3

Proiect ZIT:

Versuri si creatii
- design layout, logo, indentitate
- realizare site si modul de administrare
 

Contact - ZIT SRL

B-dul Titulescu, Nr. 30, Sc. 3, Ap. 21, Cluj-Napoca, 400420, Cluj, Romania

Prelucrare imagini digitale

O fotografie valoreaza 1000 de cuvinte. Dar trebuie sa fie o fotografie de calitate. De aceea va oferim servicii profesionale de prelucrare foto si restaurare fotografii vechi. Serviciile oferite sunt multiple si se adreseaza unei plaje largi de clienti. Orice are legatura cu vizualul are nevoie si de un anumit grad de prelucrare a fotografiilor.

Oferim servicii complete de prelucrare a imaginilor: cropping, clipping (decuparea produsului si amplasarea lui pe un fundal alb sau transparent), corectii cromatice, etc. Aceste servicii de decupare sunt utile magazinelor online, unde produsele trebuie prezentate intr-un mod cat mai atractiv (poze produs din diferite unghiuri, vizualizare 3D sau rotire 360).

Retusam fotografii de portret sau de produs. In cazul portretelor prelucrarea foto consta in corectia de culoare, corectarea defectelor de piele (alunite, riduri, cicatrici, fire de par), corectia culorii ochilor si a buzelor, forma fetei a nasului si a urechii. Acest tip de serviciu se poate adresa si celor care doresc o prelucrare foto pentru pozele din vacanta sau cu anumite ocazii.

Se pot ameliora fotografiile astfel incat sa se realizeze corectie de culoare, corectie de perspectiva, adaugare sau eliminare de elemente din fotografie. Daca aveti nevoie de poze de produs prelucrate pentru magazine online sau brosuri puteti apela la serviciile noastre de prelucrare foto.

Daca doriti o oferta de pret personalizata sau doriti sa aflati mai multe despre cum putem deveni partenerul dumneavoastra pentru servicii profesionale de prelucrare imagini va rugam sa ne contactati.

Proiecte recente ZIT:

 
Immo A Neuf
Immo A Neuf
- site realizat in Joomla
- module custom, Rocktabs
- integrare font custom
 
Gamamort
Gamamort
- realizare completa (front si back), pornind de la designul grafic furnizat
 
Diversa Travel
Diversa Travel
- design grafic
- site realizat in WordPress

© 2005 - 2024 : ZIT - Quality IT Solutions

Sitemap