Hello Aussie

Hello Aussie

Realizare design / layout, implementare completa front-office si back-office. Site-ul ofera candidatilor posibilitatea sa aplice la cursurile anumitor facultati din Australia, grupate pe categorii si domenii de interese. Continutul paginilor este administrabil folosind un modul de administrare personalizat.
Gamamort

Gamamort

Site dedicat gamerilor oferind demo-uri descarcabile, patch-uri pentru jocuri, video-uri, lansari de jocuri noi, tot ce tine de o adevarata comunitate de gameri. Site-ul are un modul de administrare care permite gestionarea materialelor si a paginilor, precum si un calendar ajax cu evenimente viitoare.
Diversa Travel

Diversa Travel

Site-ul agentiei de voiaj Diversa Travel Agency care ofera clientilor o gama completa de servicii turistice: sejururi in Romania si strainatate, croaziere, oferte speciale, circuite, etc. Site-ul este realizat in WordPress si permite administrarea paginilor, precum si adaugarea / modificarea ofertelor.
1 2 3

Proiect ZIT:

BiZi
- design layout
- realizare site si modul de administrare
 

Contact - ZIT SRL

B-dul Titulescu, Nr. 30, Sc. 3, Ap. 21, Cluj-Napoca, 400420, Cluj, Romania

Agentie web cluj

Suntem o companie tanara, in plina ascensiune, avem obiective clare si actionam in directia satisfacerii necesitatilor fiecarui client in parte. Ne-am specializat atat in servicii web cat si in servicii desktop cu scopul de a oferi solutii software optime pentru organizatii, afaceri sau persoane fizice. Solutiile noastre sunt personalizate, astfel incat fiecare client primeste 100% din atentia noastra, toate eforturile noastre canalizandu-se direct catre fiecare proiect in parte.

Firma are sediul in Cluj-Napoca, iar serviciile noastre se adreseaza tuturor categoriilor de public. Suntem o echipa inovativa si dornica de afirmare, care pune accent pe calitate. Suntem uniti, plini de idei creative si perfectionisti in tot ceea ce facem. Cuvintele care ne descriu cel mai bine sunt: pasiune, talent, ambitie, seriozitate, profesionalism.

Suntem foarte meticulosi atunci cand acceptam un proiect nou. Preferam sa exploram si sa punem toate intrebarile necesare realizarii proiectului, inca de la bun inceput. Oferim toate detaliile tehnice necesare si venim cu sugestii pentru a obtine solutiile software cele mai bune. Toate acestea au in vedere un singur scop final - satisfactia clientului.

Promisiunile noastre:

  • solutii software optime si viabile care sa aduca un plus de valoare afacerii dumneavoastra;
  • executia proiectelor la timp;
  • o colaborare flexibila cu clientii bazata pe incredere, egalitate si prietenie;
  • experienta noastra atat in materie de strategie de comunicare pe Internet, cat si in executia propriu-zisa a proiectelor;
  • cel mai bun raport calitate/pret.

Proiecte recente ZIT:

 
Immo A Neuf
Immo A Neuf
- site realizat in Joomla
- module custom, Rocktabs
- integrare font custom
 
Gamamort
Gamamort
- realizare completa (front si back), pornind de la designul grafic furnizat
 
Diversa Travel
Diversa Travel
- design grafic
- site realizat in WordPress

© 2005 - 2024 : ZIT - Quality IT Solutions

Sitemap