Hello Aussie

Hello Aussie

Realizare design / layout, implementare completa front-office si back-office. Site-ul ofera candidatilor posibilitatea sa aplice la cursurile anumitor facultati din Australia, grupate pe categorii si domenii de interese. Continutul paginilor este administrabil folosind un modul de administrare personalizat.
Gamamort

Gamamort

Site dedicat gamerilor oferind demo-uri descarcabile, patch-uri pentru jocuri, video-uri, lansari de jocuri noi, tot ce tine de o adevarata comunitate de gameri. Site-ul are un modul de administrare care permite gestionarea materialelor si a paginilor, precum si un calendar ajax cu evenimente viitoare.
Diversa Travel

Diversa Travel

Site-ul agentiei de voiaj Diversa Travel Agency care ofera clientilor o gama completa de servicii turistice: sejururi in Romania si strainatate, croaziere, oferte speciale, circuite, etc. Site-ul este realizat in WordPress si permite administrarea paginilor, precum si adaugarea / modificarea ofertelor.
1 2 3

Proiect ZIT:

Versuri si creatii
- design layout, logo, indentitate
- realizare site si modul de administrare
 

Contact - ZIT SRL

B-dul Titulescu, Nr. 30, Sc. 3, Ap. 21, Cluj-Napoca, 400420, Cluj, Romania

Aplicatii web interactive

Va oferim servicii de realizare aplicatii web ca alternativa la solutiile software foarte scumpe ale companiilor internationale.

 

De ce sa platiti foarte multi bani pentru o asemenea aplicatie web, cand s-ar putea sa nu aveti nevoie de toate functionalitatile acesteia sau sa nu fie adaptata exact la specificul business-ului dumneavoastra?

O aplicatie web construita special pentru afacerea dumneavoastra, va va aduce beneficii importante: reducerea costurilor, limitarea numarului de resurse umane implicate in gestiunea aplicatiei si, cel mai important, reducerea timpului petrecut realizand anumite task-uri (care sunt acum integrate in aplicatia web).

Suntem pregatiti sa preluam atat proiecte noi, cat si sa redezvoltam un soft deja existent sau sa va oferim expertiza noastra pentru proiecte aflate in curs de realizare de prea mult timp si fara solutii de finalizare.

Conform specificatiilor, putem realiza aplicatii web personalizate, menite sa se integreze in platforma d-voastra, fie ca este vorba de un site, un portal, o platforma web sau un intranet.

 

Aplicatii web pe care le realizam:

  • web 2.0 solutions
  • solutii audio si video streaming
  • dezvoltare retele sociale si comunitati online
  • aplicatii web B2B
  • intranet-uri
  • SaaS – software as a service - servicii online pentru afacerea dumnevoastra
  • orice alte solutii care pot fi transpuse intr-o aplicatie care sa ruleze in retea sau pe internet

 

Daca doriti o oferta de pret personalizata sau doriti sa aflati mai multe despre cum putem realiza o solutie web personalizata pentru dumneavoastra, va rugam sa ne contactati.

Proiecte recente ZIT:

 
Immo A Neuf
Immo A Neuf
- site realizat in Joomla
- module custom, Rocktabs
- integrare font custom
 
Gamamort
Gamamort
- realizare completa (front si back), pornind de la designul grafic furnizat
 
Diversa Travel
Diversa Travel
- design grafic
- site realizat in WordPress

© 2005 - 2024 : ZIT - Quality IT Solutions

Sitemap