Hello Aussie

Hello Aussie

Realizare design / layout, implementare completa front-office si back-office. Site-ul ofera candidatilor posibilitatea sa aplice la cursurile anumitor facultati din Australia, grupate pe categorii si domenii de interese. Continutul paginilor este administrabil folosind un modul de administrare personalizat.
Gamamort

Gamamort

Site dedicat gamerilor oferind demo-uri descarcabile, patch-uri pentru jocuri, video-uri, lansari de jocuri noi, tot ce tine de o adevarata comunitate de gameri. Site-ul are un modul de administrare care permite gestionarea materialelor si a paginilor, precum si un calendar ajax cu evenimente viitoare.
Diversa Travel

Diversa Travel

Site-ul agentiei de voiaj Diversa Travel Agency care ofera clientilor o gama completa de servicii turistice: sejururi in Romania si strainatate, croaziere, oferte speciale, circuite, etc. Site-ul este realizat in WordPress si permite administrarea paginilor, precum si adaugarea / modificarea ofertelor.
1 2 3

Proiect ZIT:

Urban Beat
- dezvoltarea v3 a site-ului integral (front-office, back-office, plata online, player flash, etc).
 

Contact - ZIT SRL

B-dul Titulescu, Nr. 30, Sc. 3, Ap. 21, Cluj-Napoca, 400420, Cluj, Romania

Solutii software moderne - aplicatii desktop

Firma ZIT va pune la dispozitie aplicatii desktop moderne caracterizate printr-un grad sporit de functionalitate si o interfata prietenoasa. Noi tinem cont de necesitatile fiecarui client, suntem deschisi la nou, adaptabili si incercam sa transpunem toate acestea in serviciile software pe care vi le oferim. Gandim fiecare aplicatie astfel incat sa fie usor de utilizat si sa devina posibila integrarea rapida a noii aplicatii in sistemul informatic al beneficiarului.

Utilizam cele mai noi tehnologii de programare astfel putem asigura nu numai respectarea si aplicarea standardelor in domeniu, ci si compatibilitatea cu majoritatea platformelor hardware si software existente. Aplicatiile noastre sunt actualizate periodic pentru a fi in concordanta cu cerintele actuale.

ZIT pune pe primul plan satisfacerea necesitatilor tuturor clientilor in domeniul serviciilor informatice si de dezvoltare software. De aceea serviciile noastre desktop se adreseaza unei game largi de potentiali utilizatori. Indiferent ce va doriti, aplicatii client-server, e-commerce, aplicatii utilitare, tehnologie de cautare si management de documente sau aplicatii la cheie noi va garantam cel mai bun raport calitate pret.

Avem experienta in lucrul cu bazele de date si putem dezvolta aplicatii capabile sa proceseze cantitati mari de date intr-un timp foarte scurt, totodata putem dezvolta aplicatii de conducere a proceselor in timp real. De asemenea, la cererea clientilor, putem aduce imbunatatiri sau face upgrade-uri soft-urilor pe care acestia deja le detin.

ZIT va ofera aplicatii testate, fara erori, capabile a fi utilizate cu radament maxim. In ceea ce priveste pretul oferta noastra este flexibila, negociabila, in functie de posibilitatile fiecarui client in parte.

Proiecte recente ZIT:

 
Immo A Neuf
Immo A Neuf
- site realizat in Joomla
- module custom, Rocktabs
- integrare font custom
 
Gamamort
Gamamort
- realizare completa (front si back), pornind de la designul grafic furnizat
 
Diversa Travel
Diversa Travel
- design grafic
- site realizat in WordPress

© 2005 - 2024 : ZIT - Quality IT Solutions

Sitemap