Hello Aussie

Hello Aussie

Realizare design / layout, implementare completa front-office si back-office. Site-ul ofera candidatilor posibilitatea sa aplice la cursurile anumitor facultati din Australia, grupate pe categorii si domenii de interese. Continutul paginilor este administrabil folosind un modul de administrare personalizat.
Gamamort

Gamamort

Site dedicat gamerilor oferind demo-uri descarcabile, patch-uri pentru jocuri, video-uri, lansari de jocuri noi, tot ce tine de o adevarata comunitate de gameri. Site-ul are un modul de administrare care permite gestionarea materialelor si a paginilor, precum si un calendar ajax cu evenimente viitoare.
Diversa Travel

Diversa Travel

Site-ul agentiei de voiaj Diversa Travel Agency care ofera clientilor o gama completa de servicii turistice: sejururi in Romania si strainatate, croaziere, oferte speciale, circuite, etc. Site-ul este realizat in WordPress si permite administrarea paginilor, precum si adaugarea / modificarea ofertelor.
1 2 3

Proiect ZIT:

Jack Russell
- realizare design + logo
- interfata administrare simpla

 

Contact - ZIT SRL

B-dul Titulescu, Nr. 30, Sc. 3, Ap. 21, Cluj-Napoca, 400420, Cluj, Romania

Design grafic profesional

Va oferim servicii de creatie design graphic profesional. Agentia noastra creeaza modele care se potrivesc cu imaginea companiei dvs. Toate elementele grafce realizate combina aptitudini profesionale si artistice de design, cu o orientare practica a lumii reale, creand in acest fel modele care indeplinesc scopul pentru care au fost destinate, fie ca este acela de promovare a unui produs sau a unei companii, oferind un branding al corporatiei sau furnizand informatii intr-un mod usor de citit si atragator.

Oferim urmatoarele servicii de graphic design si print design:

  • Design de identitate al companiei, inclusiv logo design, marci inregistrate, precum si toate elementele de papetarie (carti de vizita, antet, plic, etc.);
  • Literatura de specialitate inclusiv pliante si brosuri, pliante de literatura si inserturi, publicitate si produse de publicitate, ambalare, precum si prezentări MS PowerPoint;
  • Grafic design pentru produse de informare ale companiei, inclusiv rapoarte anuale, documente de cercetare, cataloage si liste de preturi, propuneri de vanzari, scrisori si manuale tehnice.

 

Daca doriti o oferta de pret personalizata sau doriti sa aflati mai multe despre cum putem realiza un design grafic personalizat pentru dumneavoastra, va rugam sa ne contactati.

Proiecte recente ZIT:

 
Immo A Neuf
Immo A Neuf
- site realizat in Joomla
- module custom, Rocktabs
- integrare font custom
 
Gamamort
Gamamort
- realizare completa (front si back), pornind de la designul grafic furnizat
 
Diversa Travel
Diversa Travel
- design grafic
- site realizat in WordPress

© 2005 - 2024 : ZIT - Quality IT Solutions

Sitemap