Hello Aussie

Hello Aussie

Realizare design / layout, implementare completa front-office si back-office. Site-ul ofera candidatilor posibilitatea sa aplice la cursurile anumitor facultati din Australia, grupate pe categorii si domenii de interese. Continutul paginilor este administrabil folosind un modul de administrare personalizat.
Gamamort

Gamamort

Site dedicat gamerilor oferind demo-uri descarcabile, patch-uri pentru jocuri, video-uri, lansari de jocuri noi, tot ce tine de o adevarata comunitate de gameri. Site-ul are un modul de administrare care permite gestionarea materialelor si a paginilor, precum si un calendar ajax cu evenimente viitoare.
Diversa Travel

Diversa Travel

Site-ul agentiei de voiaj Diversa Travel Agency care ofera clientilor o gama completa de servicii turistice: sejururi in Romania si strainatate, croaziere, oferte speciale, circuite, etc. Site-ul este realizat in WordPress si permite administrarea paginilor, precum si adaugarea / modificarea ofertelor.
1 2 3

Proiect ZIT:

Polarys
- design grafic
- site realizat in Joomla
 

Contact - ZIT SRL

B-dul Titulescu, Nr. 30, Sc. 3, Ap. 21, Cluj-Napoca, 400420, Cluj, Romania

Flash design si programare

Puteti beneficia de o prezenta web moderna, dinamica si interactiva apeland la specialistii Zit in Flash design si Flash development. Flash este o tehnologie care face posibila integrarea animatiilor profesionale in mediile Web si Multimedia. Utilizarea tehnologiilor Flash face posibila obtinerea unor efecte vizuale de impact, insotite de elemente video si sunete. Flash-ul adauga website-urilor o nota de dinamicitate si interactivitate sporita.

Animatii si banere

Publicitatea pe internet are un impact considerabil daca este insotita de bannere corespunzatoare. Echipa ZIT realizeaza bannere la o calitate foarte buna, indiferent de dimensiunea ceruta de client. Acestea pot fi integrate in alte site-uri sau portaluri.

De asemenea putem realiza la cerere orice tip de animatii flash pentru site-ul dvs (intro flash, prezentare flash a produselor, etc). O astfel de animatie Flash de impact poate fi stocata direct pe CD sau inclusa intr-o pagina a website-ului dvs.

Site-uri flash

Un site flash bine facut ofera o serie de avantaje. Unul dintre acestea este aspectul extrem de atragator si plin de dinamism al site-ului, care poate reprezenta un factor de diferentiere. De asemenea un site flash prezinta mult mai eficient mesajul ce trebuie transmis.

Totusi exista o serie de aspecte importante de care trebuie sa se tina cont. Echipa ZIT este constienta de faptul ca pe langa un aspect atragator si dinamic un site flash trebuie sa se caracterizeze printr-un design organizat, care sa nu oboseasca vizitatorul cu prea multa animatie si care sa faciliteze orientarea vizitatorului.

Programare flash

Mediul Flash ofera foarte multe posibilitati. Prin intermediul limbajului de programare actionscript devine posibila adaugarea de functionalitati noi filmelor, bannerelor si site-urilor flash. In functie de cerintele dvs. putem utiliza Actionscript 1.0, 2.0 sau 3.0, programare liniara sau pe obiecte, compatibila Flash MX, MX 2004, Flash 8. Noi suntem raspunsul indiferent de ce va doriti, de la simple formulare, prezentari interactive 2D/3D pana la integrarea cu baze de date, fisiere XML, interfete pentru aplicatii de comert electronic.

 

Daca doriti o oferta de pret personalizata sau doriti sa aflati mai multe despre cum putem realiza o solutie flash personalizata pentru dumneavoastra, va rugam sa ne contactati.

Proiecte recente ZIT:

 
Immo A Neuf
Immo A Neuf
- site realizat in Joomla
- module custom, Rocktabs
- integrare font custom
 
Gamamort
Gamamort
- realizare completa (front si back), pornind de la designul grafic furnizat
 
Diversa Travel
Diversa Travel
- design grafic
- site realizat in WordPress

© 2005 - 2024 : ZIT - Quality IT Solutions

Sitemap